2019-02-20 13:30Pressmeddelande

Puls & Träning väljer L&T för miljöns skull

null

1 mars tar L&T över städningen av huvudkontoret samt initialt 27 av Puls & Tränings gym. Tillsammans med respektive gymvärd ska vi se till att det ska kännas som att komma hem när man kommer till "sitt" gym. Uppdraget inleds med en total översyn av hygienutrymmen som djuprengörs med ånga samt väggar som rengörs från klackmärken odyl.

I samarbetet ingår också en uppdatering av hygienpapperslösning samt att se över entrélösningarna på respektive gym.

Något som är en hjärtefråga för L&T och som gör att detta samarbete blir extra mycket värt för oss är att vi kommer kunna erbjuda flertalet av våra anställda lokalvårdare mer tid och högre sysselsättningsgrad då städningen kan utföras flexibelt dagtid.

I upphandlingen fick vi följande fråga och vi svarade; 

Beskriv hur ni kan bidra till vår värdegrund – smart, schysst och fräscht

Som affärsutvecklingschef på L&T ansvarar jag för att hela tiden hitta smartare lösningar för våra kunder och medarbetare och vi har ett utvecklingsråd som träffas varannan månad där vi lyfter och sprider nya idéer och lösningar samt tar upp behov av nya lösningar, säger Matthias Lindholm.

Vi är och vill vara en trygg och schysst arbetsgivare som erbjuder rätt förutsättningar för våra lokalvårdare så de kan utföra en städning och service med hög kvalitet. Vi tar även ansvar för hela branschen genom att inneha ordförande posten i Städbranschen Sverige som har stort fokus på schyssta villkor i branschen.

Fräscht och rent blir det med rätt personal, rätt metoder, rätt tid och rätt material.

Vi ser båda parter mycket fram emot att komma igång och har redan startat med det nya gymmet i Solna - Råsunda i slutet av januari. Så L&T + P&T = sant.

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förenklar vi vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder och oss alla till en säkrare, mer produktiv och miljövänligare morgondag.

 L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1000 medarbetare och omsatte 1 184 MSEK under 2017.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

http://www.l-t.se


Om Lassila & Tikanoja Sverige

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förbättrar vi morgondagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper till att bevara och öka fastighetens produktivitet och värde, optimerar användningen av råvaror och energi samt förbättrar vardagen på arbetsplatser i hela Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla och hjälpa våra kunder till säkrare, mer produktiv och miljövänligare framtid. http://www.l-t.se