2017-04-10 09:48Pressmeddelande

L&T´s toalettvärdar - ett riktigt lyft för Gallerian

null

1 april tog L&T över Gallerians toaletter med toalettvärdar på plats under butikernas öppettider, 7 dagar i veckan. Samtidigt så gör AMF Fastigheter toaletterna avgiftsfria för att ge en bättre service åt sina besökare i Gallerian!

Toaletterna kommer renoveras, men fram tills dess gör vi ett lyft av befintlig miljö genom att göra en djuprengöring av kakel, klinker och sanitetsgods, säger L&T´s Affärsutvecklingschef Matthias Lindholm. Rengöringen genomförs med en kraftig ångtvätt och ger ett fantastiskt och djupgående resultat! Även tvålpumparna har bytts ut. När jag besöker toaletterna ett par dagar efter rengöringen och övertagandet av värdskapet möter jag bl a ett äldre par som lyser upp och säger; "Gud vad fräscht det har blivit och så trevligt bemötande"!

Toaletterna städas löpande för att ge Gallerians kunder en bra upplevelse och känsla, även när man går på toaletten.

Lassila & Tikanoja Service AB (L&T) erbjuder skräddarsydda koncept inom städ och facility service likväl som inom livsmedels -och industrirengöring. Verksamheten återfinns inom bl.a kontorsfastigheter, handel, industri och livsmedelsindustri inom både privat och offentlig sektor.

Med mer än 30 års erfarenhet av servicelösningar bedriver L&T  en rikstäckande verksamhet, och med kontor i Kävlinge, Linköping, Göteborg och Solna där huvudkontoret är beläget. I Sverige sysselsätter L&T runt 600 medarbetare och omsättningen under 2016 utgjorde ca 217 MSEK.

Det finska moderbolaget Lassila & Tikanoja plc som har funnits sedan 1905 specialiserar sig på miljöservice samt stödservice för fastigheter och anläggningar och är en betydande leverantör för träbaserade biobränslen, återvinningsbränslen och sekundära råmaterial. L&T bedriver verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. L&T:s omsättning år 2016 var 672 miljoner euro. Bolaget har runt  8 000 anställda. L&T är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors.

http://www.l-t.se


Om Lassila & Tikanoja Sverige

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förbättrar vi morgondagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper till att bevara och öka fastighetens produktivitet och värde, optimerar användningen av råvaror och energi samt förbättrar vardagen på arbetsplatser i hela Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla och hjälpa våra kunder till säkrare, mer produktiv och miljövänligare framtid. http://www.l-t.se