2019-01-02 08:30Pressmeddelande

L&T städar Sveriges snyggaste kontor!

null

I november 2018 offentliggjordes det att Atrium Ljungbergs HK i Sickla vinner tävlingen Sveriges snyggaste kontor.
Vi på L&T känner att vi är en viktig del av detta, då vi både ansvarar för lokalvård och lättare vaktmästeri för att bibehålla den fina känslan.

Mustafa från L&T är mycket uppskattad och har blivit en viktig del av Atrium Ljungbergs HK och en del av gänget. Servicetjänsten bygger på flexibilitet och behovsanpassning med fingertopps känsla.

Naturligtvis utförs städningen med stort miljöfokus, både vad gäller material och användandet av rengöringsmedel, som så klart är miljömärkt. L&T som är anslutna till FN´s initiativ, Global Compact, tar ansvaret för miljö, hållbarhet och mänskliga rättigheter till nya nivåer i branschen.

Atrium Ljungberg satsar på att skapa framtidens kontor och som ett led i detta utvecklade bolaget sitt eget huvudkontor under våren 2018. Det nya kontoret är helt aktivitetsbaserat och skapat för att främja samarbete, kreativitet och effektivitet. Snickerier, textilier, möbler och arbetsverktyg är producerade lokalt eller av utvalda leverantörer som har en tydlig hållbarhetsprofil.

Vi vill med detta ge Atrium Ljungberg våra största gratulationer till den väl värda utmärkelsen!

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förenklar vi vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder och oss alla till en säkrare, mer produktiv och miljövänligare morgondag.

 L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1000 medarbetare och omsatte 1 184 MSEK under 2017.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

http://www.l-t.se


Om Lassila & Tikanoja Sverige

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förbättrar vi morgondagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper till att bevara och öka fastighetens produktivitet och värde, optimerar användningen av råvaror och energi samt förbättrar vardagen på arbetsplatser i hela Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla och hjälpa våra kunder till säkrare, mer produktiv och miljövänligare framtid. http://www.l-t.se