2017-06-21 08:10Pressmeddelande

L&T sopar rent med robot hos Bounce

null

I juni tog L&T över städningen hos Bounce i Kungens Kurva och deras nya anläggning i Toftanäs, Malmö! Det är första gemensamma uppdraget som L&T och Office Depot har tillsammans, där syftet är att erbjuda kunderna ett bredare utbud av servicetjänster.

I båda uppdragen lyfter vi in den senaste tekniken med anpassade maskiner och hjälpmedel, säger Matthias Lindholm Affärsutvecklingschef på L&T. Vi städar rent på höjden, det är inget nytt. Det nya är att vi för första gången etablerar en robotdammsugare!! Den ska städa rent under studsmattorna, ca 2500 m2.

Det är ingen stor maskin, men den är inte heller någon hushållsmaskin, som folk har hemma. Den har sidoborstar och en borstvalsdammsugningsfunktion.

I Kungens Kurva lägger vi även in ett nytt komplett entrématt system för att ge Bounce kunder en fräschare upplevelse samt längre hållbarhet för golven.

Lassila & Tikanoja Service AB (L&T) erbjuder skräddarsydda koncept inom städ och facility service likväl som inom livsmedels -och industrirengöring. Verksamheten återfinns inom bl.a kontorsfastigheter, handel, industri och livsmedelsindustri inom både privat och offentlig sektor.

Med mer än 30 års erfarenhet av servicelösningar bedriver L&T  en rikstäckande verksamhet, och med kontor i Landskrona, Linköping, Göteborg och Solna där huvudkontoret är beläget. I Sverige sysselsätter L&T runt 600 medarbetare och omsättningen under 2016 utgjorde ca 217 MSEK.

Det finska moderbolaget Lassila & Tikanoja plc som har funnits sedan 1905 specialiserar sig på miljöservice samt stödservice för fastigheter och anläggningar och är en betydande leverantör för träbaserade biobränslen, återvinningsbränslen och sekundära råmaterial. L&T bedriver verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. L&T:s omsättning år 2016 var 672 miljoner euro. Bolaget har runt  8 000 anställda. L&T är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors.

http://www.l-t.se


Om Lassila & Tikanoja Sverige

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förbättrar vi morgondagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper till att bevara och öka fastighetens produktivitet och värde, optimerar användningen av råvaror och energi samt förbättrar vardagen på arbetsplatser i hela Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla och hjälpa våra kunder till säkrare, mer produktiv och miljövänligare framtid. http://www.l-t.se