2017-03-10 09:46Pressmeddelande

L&T rekryterar!

null

Ola Brandell, idag personaldirektör i Västerås Stad, blir ny personalchef på L&T.

Ola har lång ledarskapserfarenhet och brinner för mångfaldsfrågor och utveckling. Som tidigare basketcoach för Solna Vikings och Sallén Basket är han van att skapa en vinnarkultur genom coachning och utveckling, och har en lång erfarenhet av komplexa personalrelaterade uppgifter bakom sig.

"Vi är väldigt glada och stolta glada över att vi lyckats knyta Ola till oss, och han kommer att bidra till L&T´s utveckling och framgång, genom sitt vinnande sätt och sitt breda ledarskap" säger Pontus Monthan, Country Manager på L&T Sverige.

Ola börjar på L&T den 2 maj 2017

Lassila & Tikanoja Service AB (L&T) erbjuder skräddarsydda koncept inom städ och facility service likväl som inom livsmedels -och industrirengöring. Verksamheten återfinns inom bl.a kontorsfastigheter, handel, industri och livsmedelsindustri inom både privat och offentlig sektor.

Med mer än 30 års erfarenhet av servicelösningar bedriver L&T  en rikstäckande verksamhet, och med kontor i Kävlinge, Linköping, Göteborg och Solna där huvudkontoret är beläget. I Sverige sysselsätter L&T runt 700 medarbetare och omsättningen under 2016 utgjorde ca 220 MSEK.

Det finska moderbolaget Lassila & Tikanoja plc som har funnits sedan 1905 specialiserar sig på miljöservice samt stödservice för fastigheter och anläggningar och är en betydande leverantör för träbaserade biobränslen, återvinningsbränslen och sekundära råmaterial. L&T bedriver verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. L&T:s omsättning år 2014 var 640 miljoner euro. Bolaget har runt  8 000 anställda. L&T är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors.

http://www.l-t.se


Om Lassila & Tikanoja Sverige

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förbättrar vi morgondagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper till att bevara och öka fastighetens produktivitet och värde, optimerar användningen av råvaror och energi samt förbättrar vardagen på arbetsplatser i hela Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla och hjälpa våra kunder till säkrare, mer produktiv och miljövänligare framtid. http://www.l-t.se