2016-10-31 08:17Pressmeddelande

L&T öppnar ny konferensanläggning i Uppsala Business Park!

null

1 november slår vi upp portarna för vår nybyggda konferensanläggning och reception hos Klövern i Uppsala Business Park!

L&T ansvarar sedan många år för lokalvård samt en rad FM tjänster hos Klövern och deras hyresgäster i Uppsala området. I och med vår satsning att etablera reception och konferens här, vill vi visa marknaden att vi kan leverera fullt FM, säger Affärsutvecklingschef Matthias Lindholm.
"L&T konferens Fyrislund" är en modern konferensanläggning som erbjuder allt som behövs för ett lyckat möte eller konferens. Med en service som gör att du som möteshållare endast behöver fokusera på ditt möte.

Vi har rum för upp till 100 personer, men även för det enskilda mötet eller samtalet. I samarbete med Fazer tar vi ansvar för all dryck och förtäring i samband med mötet. Vår reception och konferensvärdinna hjälper även till med det tekniska om så önskas.

Miljön är som alltid i fokus för L&T och så även här! Vi har inrett rummen med "Miljömattan" som till 70% består av återvunna fisknät som samlats in av lokalbefolkningen längs Thailands kuster.  

Vi lanserar även vår nya produkt "Ren luft" som kommer finnas tillgänglig att boka i konferensen. Det är ett komplement till den redan högklassiga ventilationen som installerats i konferensen, som renar luften från damm, allergener, pollen och partiklar och ger en bättre luftrotation.

Varför inte boka Er nästa konferens hos oss! Med endast 25 minuters bilresa från Arlanda och flera lokala bussar som stannar utanför.

Kontakta vår konferens via telefon +4673 919 96 07 eller mail konferensubp@l-t.se 

Lassila & Tikanoja Service AB (L&T) erbjuder skräddarsydda koncept inom städ och facility service likväl som inom livsmedels -och industrirengöring. Verksamheten återfinns inom bl.a kontorsfastigheter, handel, industri och livsmedelsindustri inom både privat och offentlig sektor.

Med mer än 30 års erfarenhet av servicelösningar bedriver L&T  en rikstäckande verksamhet, och med kontor i Kävlinge, Linköping, Göteborg och Solna där huvudkontoret är beläget. I Sverige sysselsätter L&T runt 600 medarbetare och omsättningen under 2014 utgjorde ca 217 MSEK.

Det finska moderbolaget Lassila & Tikanoja plc som har funnits sedan 1905 specialiserar sig på miljöservice samt stödservice för fastigheter och anläggningar och är en betydande leverantör för träbaserade biobränslen, återvinningsbränslen och sekundära råmaterial. L&T bedriver verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. L&T:s omsättning år 2014 var 640 miljoner euro. Bolaget har runt  8 000 anställda. L&T är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors.

http://www.l-t.se


Om Lassila & Tikanoja Sverige

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förbättrar vi morgondagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper till att bevara och öka fastighetens produktivitet och värde, optimerar användningen av råvaror och energi samt förbättrar vardagen på arbetsplatser i hela Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla och hjälpa våra kunder till säkrare, mer produktiv och miljövänligare framtid. http://www.l-t.se