2018-08-31 13:15Pressmeddelande

L&T i samarbete med City i Samverkan

null

Sommaren 2018 påbörjade L&T ett samarbete med City i Samverkan där vi med viss intervall maskinskurat delar av Sergels torg i Stockholm. Lotta Hammar på City i Samverkan fick upp ögonen för L&T genom att vi dagligen rengör flertalet ytor i city med vår Tennant M20 maskin med mycket bra resultat!

Vid en återkoppling skriver Lotta Hammar på City i Samverkan ”att samarbetet fungerat mycket bra och att resultatet överträffat alla våra förväntningar!”

Detta gör nu även att den begränsade perioden förlängs samt att L&T genomfört en extra insats på Sergelgatan och runt om!

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkligar den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förenklar vi vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder och oss alla till en säkrare, mer produktiv och miljövänligare morgondag.

 L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1000 medarbetare och omsatte 1 184MSEK under 2017.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

http://www.l-t.se


Om Lassila & Tikanoja Sverige

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förbättrar vi morgondagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper till att bevara och öka fastighetens produktivitet och värde, optimerar användningen av råvaror och energi samt förbättrar vardagen på arbetsplatser i hela Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla och hjälpa våra kunder till säkrare, mer produktiv och miljövänligare framtid. http://www.l-t.se