2015-02-03 11:28Nyheter

Skruf Snus AB ny L&T-kund i Småland

null

L&T har vunnit anbudsprocessen för rengöring hos den marknadsledande snusproducenten i Småland, Skruf Snus AB, i konkurrens med ett flertal leverantörer. Avtalet gick till L&T bl.a. eftersom L&T har kunnat visa att vi kan uppfylla de mycket höga kraven på hygien och rengöring, tack vare lång erfarenhet, högt kunnande och professionalism i rengöringsbranschen, som Skruf kräver och hade ställt i anbudet.

Kundens anläggning är belägen i Sävsjö. Avtalstiden är flerårig och starten sker den 1 februari. På plats ska vi tillhandahålla daglig hygienisk rengöring.


Om Lassila & Tikanoja Sverige

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förbättrar vi morgondagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper till att bevara och öka fastighetens produktivitet och värde, optimerar användningen av råvaror och energi samt förbättrar vardagen på arbetsplatser i hela Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla och hjälpa våra kunder till säkrare, mer produktiv och miljövänligare framtid. http://www.l-t.se