2015-05-19 07:28Nyheter

Ny affärsutvecklingschef på L&T

null

L&T är glada och stolta att presentera Matthias Lindholm, tidigare regionchef för Stockholm och Östergötland, som ny affärsutvecklingschef. 

-Matthias har en gedigen branschkunskap och ett stor intresse för utveckling, vilket kombinderat med en stark vilja kommer att göra att vi lyckas utveckla vår tjänsteportfölj i önskad rikting, säger Pontus Monthan, Country Manager för L&T i Sverige.

Tillsättningen är den första pusselbiten för att skapa en långsiktig och bärkraftig organisation för ett framåtblickande och ansvarstagande företag inom FM-branschen.
Under rekryteringen av Matthias ersättare kommer Pontus Monthan verka som tillförordnad regionchef. 


Om Lassila & Tikanoja Sverige

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förbättrar vi morgondagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper till att bevara och öka fastighetens produktivitet och värde, optimerar användningen av råvaror och energi samt förbättrar vardagen på arbetsplatser i hela Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla och hjälpa våra kunder till säkrare, mer produktiv och miljövänligare framtid. http://www.l-t.se