2015-09-21 09:43Nyheter

Nu är den här, L&T´s nya app!

null

L&T har som mål att alltid vara i framkant! Det är vi som bekant när det gäller miljö och nya tekniker inom städ och hygienrengöring.
Nu lanserar vi en väldigt speciell app kopplat till vårt "L&T hus" som beskriver några av våra tjänster och produkter. Se till att ladda ner den inför Elmia mässan och besök vår monter så visar vi mer!

Förstås ska även ni som inte kommer förbi oss på mässan skynda er att ladda ner den! Den ligger redan upplagd på Google Playstore, sökord L&T Sverige.

På Appstore ska den finnas upplagd på tisdag!

För att kunna läsa den behöver du antingen en L&T logga eller vår mångfaldsbild på baksidan av våra nya visitkort!

I appen kommer du bl a kunna zooma dig in i vårt hus och läsa om våra tjänster och produkter. Ett tips är att kika lite extra på rulltrappan...

Återkoppla gärna vad du tycker om appen! Givetvis kommer vi att uppdatera den med nya funktioner längre fram, så förslag på utvecklade funktioner tas tacksamt emot.

Väl mött på mässan eller i ett affärsmöte inom kort!

"Vår viktigaste uppdragsgivare är densamma för oss som för Er - Miljön"


Om Lassila & Tikanoja Sverige

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förbättrar vi morgondagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper till att bevara och öka fastighetens produktivitet och värde, optimerar användningen av råvaror och energi samt förbättrar vardagen på arbetsplatser i hela Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla och hjälpa våra kunder till säkrare, mer produktiv och miljövänligare framtid. http://www.l-t.se