2015-09-07 13:21Nyheter

L&T tar ansvar för miljön med kemikaliefri städning

null

Hos flera av våra kunder städar vi nu utan kemikalier i den dagliga städningen! Som vi tidigare har berättat var vi först ut med att städa utan kem i våra maskiner, ecH2O, och även först med Orbiovatten. Redan tidigare använde vi minimalt med kem, då vi städar med microfiber av hög kvalitet. Det är således ingen ekonomisk vinning utan endast ett sätt att ta ansvar för miljön!

 Orbiovattnet fungerar alldeles utmärkt till städning av toaletter, fönsterputs, rostfria ytor. Nu har vi även genomfört vår första tvätt av mattor hos en av våra stora kontorskunder med ett mycket gott resultat!

Kundens reaktion lät inte vänta på sig, "Så fint det blev och bra att det inte är någon doft!"

"Vår viktigaste uppdragsgivare är densamma för Er som för oss - Miljön"


Om Lassila & Tikanoja Sverige

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förbättrar vi morgondagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper till att bevara och öka fastighetens produktivitet och värde, optimerar användningen av råvaror och energi samt förbättrar vardagen på arbetsplatser i hela Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla och hjälpa våra kunder till säkrare, mer produktiv och miljövänligare framtid. http://www.l-t.se