2016-08-25 08:51Nyheter

L&T städar och tvättar på hög nivå

null

L&T´s breddade utbud av tjänster har stor efterfrågan! Våra nya höghöjdsdammsugare får jobba hårt och i samråd med vår leverantör så utvecklar vi produkten löpande. I sommar har vi bl a dammsugit upp till 13 m hos Fresenius Kabi i Uppsala och Brunna med mycket gott resultat!

Kunden är mycket imponerad och överraskad av både det goda resultatet och hur smidigt vi kan utföra jobbet. Inga skylifts eller sax liftar behövs, och när de sedan får se resultatet i vår kamera så blir de riktigt nöjda.

Vid valet av L&T som leverantör av höghöjds städningen var det viktigt för Fresenius Kabi att driftstoppen blev korta ( i det fall det ens blev driftstopp) men framförallt att inget damm fick ramla ner på deras produkter, som är känsliga mediciner.


I Brunna har vi även tvättat fasader så de ser ut som nya i samarbete med vår samarbetspartner Stockholms Industrimålning. I huvudsak har tvätten endast gjorts med högtryck och vatten.

De rena och fräscha fasaderna är en viktig profil för Fresenius Kabi då deras egen tillverkning sker i extremt ren miljö!   


Om Lassila & Tikanoja Sverige

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förbättrar vi morgondagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper till att bevara och öka fastighetens produktivitet och värde, optimerar användningen av råvaror och energi samt förbättrar vardagen på arbetsplatser i hela Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla och hjälpa våra kunder till säkrare, mer produktiv och miljövänligare framtid. http://www.l-t.se