2015-12-09 13:44Nyheter

L&T skänker pengar till Teskedsorden

null

I en alltmer orolig och hård verklighet så väljer L&T att istället för julgåvor till sina kunder, stödja Teskedsorden som jobbar för tolerans i det svenska samhället.

”Att Teskedsorden fick vår julgåva 2015 var ett självklart och enkelt val, då behovet av tolerans och respekt för olikheter känns som vår viktigaste uppgift idag. Att stödja detta arbete med barnen i fokus ger ett hopp om en ljusare framtid i en allt mörkare nutid, och följer fullt och fast Lassila & Tikanojas värderingar som ett ansvarstagande, multikulturellt företag.”, säger Pontus Monthan, CEO för L&T Sverige.

Syftet med bidraget är att bygga för ett fördjupat arbete under 2016, där anställda inom L&T kan fungera som förebilder åt unga på väg in i arbetslivet.

Läs mer om Teskedsorden och deras arbete på www.teskedsorden.se


Om Lassila & Tikanoja Sverige

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förbättrar vi morgondagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper till att bevara och öka fastighetens produktivitet och värde, optimerar användningen av råvaror och energi samt förbättrar vardagen på arbetsplatser i hela Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla och hjälpa våra kunder till säkrare, mer produktiv och miljövänligare framtid. http://www.l-t.se