2015-06-15 10:05Nyheter

L&T rekryterar och förstärker med KAM till Affärsutveckling

null

Det är med glädje vi välkomnar Björn Hellquist till L&T! "En förstärkning för att vidareutveckla våra befintliga rikskunder och bredda vårt serviceutbud enligt vår strategi" säger Affärsutvecklingschef Matthias Lindholm. Björn kommer senast från Rentokil Initial och är en viktig rekrytering inom L&T´s Affärsutvecklings satsning!

Björn har lång erfarenhet av försäljning av servicetjänster till KAM kunder och ser fram emot att vara med och bygga upp L&T´s IFS erbjudande i Sverige! Anställningen påbörjas 10 augusti.


Om Lassila & Tikanoja Sverige

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förbättrar vi morgondagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper till att bevara och öka fastighetens produktivitet och värde, optimerar användningen av råvaror och energi samt förbättrar vardagen på arbetsplatser i hela Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla och hjälpa våra kunder till säkrare, mer produktiv och miljövänligare framtid. http://www.l-t.se