2015-02-27 13:09Nyheter

L&T förstärker säljkåren inom hygientjänster

Henrik har många års erfarenhet av försäljning, och har god kännedom om L&T och dess kärntjänster. Henrik kommer att förstärka vår säljkår genom fokus på hygien och industri, men också genom sin erfarenhet av försäljning av städtjänster. Han bor sedan många år i Malmö och kommer utgå från Kävlinge kontoret men ha hela Sverige som arbetsområde.

- Denna rekrytering gör att vi stärker upp vår närvaro inom det segment där vi är marknadsledande, samtidigt som vi får in en driven säljare som kan hela vår verksamhet, säger Pontus Monthan, Country Manager för L&T.

Henrik tillträder sin tjänst den 2 mars 2015.


Om Lassila & Tikanoja Sverige

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förbättrar vi morgondagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper till att bevara och öka fastighetens produktivitet och värde, optimerar användningen av råvaror och energi samt förbättrar vardagen på arbetsplatser i hela Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla och hjälpa våra kunder till säkrare, mer produktiv och miljövänligare framtid. http://www.l-t.se