2015-03-30 09:05Nyheter

L&T anordnar Däckskifte

null

27 mars anordnade L&T som vanligt en "Däckskiftesdag" på sitt HK i Solna! Det är ett mycket smidigt och resurseffektivt sätt att lösa företagets och de anställdas däckbyte. Säkerställer att däckskiftet blir gjort på samtliga bilar samtidigt och utan några köer.

Det kan inte bli enklare! Lämna bara nyckeln i receptionen på morgonen och hämta den när du ska åka hem, med rätt däck på bilen. Tjänsten riktar sig både till företagets bilar och de anställdas privata bilar!

Självklart erbjuds även möjlighet till förvaring och skötsel/översyn av däcken inför nästa säsong.

För mer information kontakta Matthias Lindholm på matthias.lindholm@l-t.se


Om Lassila & Tikanoja Sverige

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förbättrar vi morgondagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper till att bevara och öka fastighetens produktivitet och värde, optimerar användningen av råvaror och energi samt förbättrar vardagen på arbetsplatser i hela Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla och hjälpa våra kunder till säkrare, mer produktiv och miljövänligare framtid. http://www.l-t.se