2015-10-14 08:12Nyheter

Du tvättar väl händerna!

null

Så här mitt i hösten och en period då många blir sjuka vill vi ge lite tips på hur vi kan öka frisknärvaron!

15 oktober är det "Global handwashing day" och det vill vi på L&T uppmärksamma och påminna om genom att informera om HUR man ska tvätta händerna på bästa sätt och såklart vikten av ATT tvätta händerna efter t ex ett toalettbesök eller när du har träffat många människor.

Lite intressant fakta; 60% av sjukdomsfrånvaron beror på smutsig kontorsutrustning. Bara var 4:e kontorsmedarbetare tvättar händerna efter toalettbesök!! Nästan alla missar helt att tvätta sin tumme på den handen som man inte skriver med. Prova själv och se hur du tvättar dina händer. 

Vårt bidrag till en högre Frisknärvaro!


Om Lassila & Tikanoja Sverige

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. Med ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice förbättrar vi morgondagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper till att bevara och öka fastighetens produktivitet och värde, optimerar användningen av råvaror och energi samt förbättrar vardagen på arbetsplatser i hela Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla och hjälpa våra kunder till säkrare, mer produktiv och miljövänligare framtid. http://www.l-t.se